Suoraan sisältöön
Buy
experiences

Restaurant Niinipuu

Das Restaurant Niinipuu serviert finnische Speisen aus der Region: je nach Saison frisch gefangene kleine Felchen aus dem Saimaa-See oder vom Wirt gepflückte Pfifferlinge. Am Sommersonntagen gibt es auf dem Dachboden von Niinipuu ein reichhaltiges Büffet.

Wir öffnen wieder am vierten Juni 2019.
 

Öffnungszeiten:
Dienstag - Samstag: 11 - 18 (Küche öffnen bis 17.00)
Sonntag Büfett: 12 - 15 (Büfett offnen bis 14.30)
Montags geschlossen.

Yritys on itse ilmoittanut nämä toimipaikkakohtaiset vastuullisuusteot. Yritys vastaa itse tietojen paikkansapitävyydestä.
Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta
Tuemme vastuullisesti paikallistaloutta
Ravintola

Yritys suosii paikallisia tuotteita ja palveluita

Yritys suosittelee paikallisia tuotteita ja palveluita asiakkaille

Yritys työllistää paikallisia ja lähialueen asukkaita

Tarjoamme lähi-, sesonki tai luomuruokaa
Tarjoamme lähi-, sesonki tai luomuruokaa
Ravintola

Yritys tarjoaa lähiruokaa

Ravintolan pääraaka-aineet ovat kotimaisia

Yritys tarjoaa luomuruokaa

Yritys tarjoaa sesonki ruokaa

Yritys tarjoaa kasvisruokaa

Asiakkaalle kerrotaan, mitkä raaka-aineet ovat paikallisia ja/tai luomua

Vaalimme kulttuuriperintöä
Vaalimme kulttuuriperintöä
Ravintola

Yritys vaalii paikallista kulttuuriperintöä kunnostamalla ja/tai huoltamalla kulttuurillisesti tärkeitä rakennuksia

Yritys suosittelee asiakkaille paikallisia kulttuurinähtävyyksiä ja/tai tapahtumia

Yritys tuo paikallista kulttuuriperintöä esille tuotteissa ja palveluissa

Olemme saavutettavissa esteettömästi
Olemme saavutettavissa esteettömästi
Ravintola

Yrityksen tilat ovat osittain tai kokonaan esteettömiä

Ravintolan tarjonnassa huomioidaan yleisimmät erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat

Yritys viestii esteettömyydestä kotisivuilla

Toimimme ympäristöystävällisesti
Toimimme ympäristöystävällisesti
Ravintola

Yrityksellä on käytössä uusiutuvaa energiaa

Yrityksellä on käytössä uusiutuvaa sähköä

Yritys seuraa säännöllisesti sähkön- ja energiankulutusta

Yrityksellä on toimintasuunnitelma sähkön ja energian säästämiseksi

Yrityksen henkilökunnalla on ohjeet sähkön ja energian säästämiseksi

Yritys pyrkii materiaalitehokkuuteen hankkimalla kestotuotteista kertakäyttöisten sijaan

Yritykselle tarpeeton, käyttökelpoinen tavara tai materiaali myydään tai lahjoitetaan hävittämisen sijaan

Asiakkaiden käytössä on sähköauton latausasema

Tarjolla on hanavettä pullotetun veden sijaan

Yrityksellä on käytössä ympäristömerkittyjä siivous- ja puhdistusaineita

Yritys edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä

Yritys huolehtii jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja käsittelystä

Henkilökunnalle on selkeät ohjeet jätteiden lajittelusta

Yrityksen kotisivuilla kerrotaan, miten sinne pääsee julkisilla ajoneuvoilla

Yritys käyttää reilun kaupan tuotteita

Ravintolassa kiinnitetään huomiota ruokahävikin minimointiin ja sitä seurataan säännöllisesti

Yrityksessä on saatavilla tietoa läheisistä luontokohteista ja -poluista

Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti
Teemme vastuullisuutta suunnitelmallisesti
Ravintola

Yritys kehittää osaamistaan vastuullisuuden saralla

Yritys kannustaa ja ohjeistaa henkilökuntaa toimimaan vastuullisesti

Henkilökunta osaa kertoa yrityksen vastuullisuudesta

Yritys ohjeistaa asiakasta toimimaan vastuullisesti

Yritys on tehnyt kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen

Yritys on palkittu vastuullisesta toiminnasta

Sertifikaatit

Sustainable travel Eceat Finland

Adresse
Ylössaarentie 35, Niinisaari, 52200 Puumala

Tel.
+358 500 259 378

E-Mail
paula@okkola.fi

www
http://www.okkolanlomamokit.com/ravintola/

Some