experiences
Restaurant Talli
Das Restaurant Talli ist ein auf dem Campus der Fachhochschule Südostfinnland Oy befindliches Restaurant mit Mittagstisch, Tagungs- und Bestellservice. An Werktagen Mittagstisch in Buffetform sowie Café-Betrieb. Auf Bestellung für Gruppen und Feierlichkeiten in Buffetform und á la carte.
mon-tue klo 10.00 - 15.00, wends-fri klo 10.00 - 22.00, saturdays if reseved
Ravintola
Yritys suosii paikallisia tuotteita ja palveluita
Yritys suosittelee paikallisia tuotteita ja palveluita asiakkaille
Yritys työllistää paikallisia ja lähialueen asukkaita
Ravintola
Yritys tarjoaa lähiruokaa
Ravintolan pääraaka-aineet ovat kotimaisia
Yritys tarjoaa luomuruokaa
Yritys tarjoaa sesonki ruokaa
Yritys tarjoaa kasvisruokaa
Asiakkaalle kerrotaan, mitkä raaka-aineet ovat paikallisia ja/tai luomua
Ravintola
Yritys vaalii paikallista kulttuuriperintöä kunnostamalla ja/tai huoltamalla kulttuurillisesti tärkeitä rakennuksia
Yritys suosittelee asiakkaille paikallisia kulttuurinähtävyyksiä ja/tai tapahtumia
Yritys tuo paikallista kulttuuriperintöä esille tuotteissa ja palveluissa
Ravintola
Yrityksen tilat ovat osittain tai kokonaan esteettömiä
Ravintolan tarjonnassa huomioidaan yleisimmät erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat
Yritys viestii esteettömyydestä kotisivuilla
Ravintola
Yrityksellä on käytössä uusiutuvaa energiaa
Yrityksellä on käytössä uusiutuvaa sähköä
Yritys seuraa säännöllisesti sähkön- ja energiankulutusta
Yrityksellä on toimintasuunnitelma sähkön ja energian säästämiseksi
Yrityksen henkilökunnalla on ohjeet sähkön ja energian säästämiseksi
Yritys pyrkii materiaalitehokkuuteen hankkimalla kestotuotteista kertakäyttöisten sijaan
Yritykselle tarpeeton, käyttökelpoinen tavara tai materiaali myydään tai lahjoitetaan hävittämisen sijaan
Asiakkaiden käytössä on sähköauton latausasema
Tarjolla on hanavettä pullotetun veden sijaan
Yrityksellä on käytössä ympäristömerkittyjä siivous- ja puhdistusaineita
Yritys edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä
Yritys huolehtii jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja käsittelystä
Henkilökunnalle on selkeät ohjeet jätteiden lajittelusta
Yrityksen kotisivuilla kerrotaan, miten sinne pääsee julkisilla ajoneuvoilla
Yritys käyttää reilun kaupan tuotteita
Ravintolassa kiinnitetään huomiota ruokahävikin minimointiin ja sitä seurataan säännöllisesti
Yrityksessä on saatavilla tietoa läheisistä luontokohteista ja -poluista
Ravintola
Yritys kehittää osaamistaan vastuullisuuden saralla
Yritys kannustaa ja ohjeistaa henkilökuntaa toimimaan vastuullisesti
Henkilökunta osaa kertoa yrityksen vastuullisuudesta
Yritys ohjeistaa asiakasta toimimaan vastuullisesti
Yritys on tehnyt kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen
Yritys on palkittu vastuullisesta toiminnasta
Sertifikaatit
Adresse
Patteristonkatu 2, 50100 Mikkeli
Tel.
015 355 7419
E-Mail
ravintolatalli@xamk.fi