experiences
Restaurant Niinipuu
Cosy archipelago restaurant that serves local cuisine. Fully licensed, guest harbour.
Distance from the centre of Mikkeli: 82 km
Distance from the centre of Imatra: 72 km
Distance from Lappeenranta: 109 km
Restaurant open in the summer time, in winter upon request.
We open for the season 2019 on the 4th of June and are open till the end of August.
Open Tuesday - Saturday 11-18 (kitchen open till 17.00)
Sunday buffet 12-15 (last diners in 14.30) No á la carte on Sundays.
Mondays closed.
Welcome to visit!
Tue-Sat 11am-6pm (kitchen closes at 5pm)
Sun 12noon-3pm (last customers in at 14.30) No á la carte on Sundays.
Closed on Mondays.
Open from 4.6.2019 till the end of August
Ravintola
Yritys suosii paikallisia tuotteita ja palveluita
Yritys suosittelee paikallisia tuotteita ja palveluita asiakkaille
Yritys työllistää paikallisia ja lähialueen asukkaita
Ravintola
Yritys tarjoaa lähiruokaa
Ravintolan pääraaka-aineet ovat kotimaisia
Yritys tarjoaa luomuruokaa
Yritys tarjoaa sesonki ruokaa
Yritys tarjoaa kasvisruokaa
Asiakkaalle kerrotaan, mitkä raaka-aineet ovat paikallisia ja/tai luomua
Ravintola
Yritys vaalii paikallista kulttuuriperintöä kunnostamalla ja/tai huoltamalla kulttuurillisesti tärkeitä rakennuksia
Yritys suosittelee asiakkaille paikallisia kulttuurinähtävyyksiä ja/tai tapahtumia
Yritys tuo paikallista kulttuuriperintöä esille tuotteissa ja palveluissa
Ravintola
Yrityksen tilat ovat osittain tai kokonaan esteettömiä
Ravintolan tarjonnassa huomioidaan yleisimmät erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat
Yritys viestii esteettömyydestä kotisivuilla
Ravintola
Yrityksellä on käytössä uusiutuvaa energiaa
Yrityksellä on käytössä uusiutuvaa sähköä
Yritys seuraa säännöllisesti sähkön- ja energiankulutusta
Yrityksellä on toimintasuunnitelma sähkön ja energian säästämiseksi
Yrityksen henkilökunnalla on ohjeet sähkön ja energian säästämiseksi
Yritys pyrkii materiaalitehokkuuteen hankkimalla kestotuotteista kertakäyttöisten sijaan
Yritykselle tarpeeton, käyttökelpoinen tavara tai materiaali myydään tai lahjoitetaan hävittämisen sijaan
Asiakkaiden käytössä on sähköauton latausasema
Tarjolla on hanavettä pullotetun veden sijaan
Yrityksellä on käytössä ympäristömerkittyjä siivous- ja puhdistusaineita
Yritys edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä
Yritys huolehtii jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja käsittelystä
Henkilökunnalle on selkeät ohjeet jätteiden lajittelusta
Yrityksen kotisivuilla kerrotaan, miten sinne pääsee julkisilla ajoneuvoilla
Yritys käyttää reilun kaupan tuotteita
Ravintolassa kiinnitetään huomiota ruokahävikin minimointiin ja sitä seurataan säännöllisesti
Yrityksessä on saatavilla tietoa läheisistä luontokohteista ja -poluista
Ravintola
Yritys kehittää osaamistaan vastuullisuuden saralla
Yritys kannustaa ja ohjeistaa henkilökuntaa toimimaan vastuullisesti
Henkilökunta osaa kertoa yrityksen vastuullisuudesta
Yritys ohjeistaa asiakasta toimimaan vastuullisesti
Yritys on tehnyt kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen
Yritys on palkittu vastuullisesta toiminnasta
Sertifikaatit
Address
Ylössaarentie 35, Niinisaari, 52200 Puumala
Tel.
+358 500 259 378
email
paula@okkola.fi